Любопитно

Знакът, че си пада по теб (според зодията)

19:26, June 20, 2018 | От New Me

                Знакът, че си пада по теб (според зодията)

Шапки долу за...

Овен

Ако жена Овен се влюби в теб, тя ще те информира за това. Съвсем ясно. Тя е много сигурна за това как се чувства, какви емоции изпитва и няма да се опита дори да ги скрие.

Телец

Жените от тази зодия са безнадеждни романтици. Отначало те няма да действат твърде много. Но щом решат, че тази връзка е тяхната, няма да се откажат лесно. 

Вижте още: Ако правите това, сте срещнали сродната си душа

Близнаци

Тя ще се погрижи да си покаже най-добрите си страни. Жената близнаци ще изглежда като слязла от кориците на списание. Ако е влюбена, ще заслепява всички наоколо.

Рак

Трябва да разберете, че ракът приема много сериозно процеса на влюбване. Така че най-добрият начин да разберете дали тя си е паднала по вас е, ако действително започне да тества точно колко сте ангажирани да бъдете с нея.

Вижте още: 7 мита за секса

Лъв

Жената лъв винаги ще бъде силна. Но можеш да разбереш, че тя е влюбена в теб, ако усетиш интензивността й. Можете просто да лежите на дивана и да усещате силата на любовта.

Дева

Едно нещо, което трябва да знаете за девите, е, че те никога не се влюбват без да знаят всички факти. Така че, ако тя пита за всички аспекти от живота ви, да знаете, че не е безразлична.

Вижте още: Има 5 типа хора в света. Ти кой си?

Везни

Везни е очарователно и любезно създание. Те винаги се обграждат с красиви и привлекателни хора, защото самите те са привлекателни. Но да знаете, че везните си падат по вас, когато започнат да фокусират целите си чар и харизма върху вас.

Скорпион

Тя е много тайно и дискретно момиче и затова може да ви е трудно наистина да разберете какви чувства и има ли изобщо чувства към вас. Но всичко нужно е дълъг поглед в очите й: защото при скорпионите очите винаги говорят истината, дори когато всичко останало сочи нещо различно.  

Вижте още: 5 знака, че плашите другите

Стрелец

Тя ще иска да ви въвлече във всичките си приключения, ако си падне по вас. Жената стрелец е роден скитник. Любвта към вас ще се прояви като ви направи част от преживяванията си.

Козирог

Момичето козирог ще бъде неспокойно в началото на отношенията ви. То действа така, защото никога не се чувства комфортно с някой, ако не му вярва. Ако усетите, че е спокойна с вас, значи емоциите са дълбоки.

Вижте още: 6 грешки в езика на тялото, които всички допускат

Водолей

Един водолей никога не обича да показва как се чувства. И причината за това е, че тя самата дори не разбира емоциите си. Жената водолей е много интелигентна, но лесно се обърква в усещанията си. Ако се остави по течението с вас, да знаете, че не сте й безразличен.  

Риби

Рибата е емоционално създание, но знае как да предпази сърцето си от счупване. Ако си падне по вас, тя ще направи всичко възможно да ви го съобщи. Не се притеснявайте, няма как да пропуснете знаците.

Imasmi web loading