Секс и любов

Защо избираме лошите момчета?

10:41, June 16, 2020 | От New Me

                Защо избираме лошите момчета?

Науката обяснява...

Защо добрите момичета избират да се срещат с онези, които лесно могат да ги вкарат в неприятности? Ето някои от отговорите...

Тези момчета имат толкова високо самочувствие и го демонстрират през всичко, което правят, че са просто магнит за момичетата. 

Жените си падат по лоши момчета, защото това е в природата им. Науката казва, че когато една жена е в стадий на овулация, хормоните й влияят на това кого виждат като потенциален страхотен бъдещ баща. Близо до времето на овулация момичетата са привлечени от добре изглеждащи, харизматични и непокорни момчета.

За лошите момчета няма конкретни правила, които следват. Те правят свои собствени правила и изглежда, че винаги живеят на ръба. Въпреки че обичат да контролират и страстно се отнасят към собствените си убеждения, те все още знаят правилния начин да се отнасят с дама и да я карат да се чувства доста добре.

Една от характеристиките на „лошото момче“ е любовта към приключенията и вълненията. За жените изглежда, че ако мъжът не живее див живот, това означава, че не е подходящ за тях. Те просто не могат да получат достатъчно от този приключенски дух.

Момичетата избират лоши момчета пред другите, защото искат мъжка фигура, с която се чувстват защитени. Всъщност силният им физически вид е причината жените да се чувстват сигурни около тях.

Психологът д-р Робин Маккей обяснява, че момичетата, които имат скрита вътрешна бунтовническа страна, са лесно привлечени от мъже, които могат да освободят това в тях. Обикновено при момичетата тази черта е била потисната по време на детството и един от най-лесните начини да извадят всичко това е да започнат отношения с бунтар.

Imasmi web loading