Домът

Трендовете в дома за 2022

10:22, February 18, 2022 | От New Me
Photo by Spacejoy on Unsplash
Ако планирате освежаване на дома си или грандиозен ремонт през тази година, ще ви помогнем с няколко вълнуващи идеи. Споделяме ви най-красивите интериорни тенденции през 2022 година.

Зелени пространства

Тази тенденция започна още в началото на пандемията, когато много служители трябваше да преминат към работа от вкъщи. Съответно желанието да се направят по-уютни и приятни за окото кътчетата за работа се засили и трендът набира все по-голяма в последните две години.
Дръзки цветове и материи

Завръщането на трендовете от 60-те и 70-те за ярки цветове като зеленото, оранжевото, медното и други ще ви зарадва през тази година. Дръзките акценти в цветовете и материите в дома ще ви помогнат да постигнете страхотна визия дори с малки детайли.
3D изкуство

Изборът на картини и декорации е изключително субективен и всеки сам трябва да усети какво иска да сложи в дома си. И все пак, ако търсите свежи идеи и вдъхновение, имайте предвид, че 3D изкуството ще е сред водещите трендове в интериора през 2022 година.
Кътче за отдих и медитация

Може да е просто едно ъгълче в дома ви, но за вас ще носи невероятен заряд. Това ще е мястото, на което да седнете с книга и чай, ще изпиете чаша вино, ще медитирате или просто ще можете да помислите на спокойствие за живота си. Все повече дизайнери споделят, че клиентите им се нуждаят от такова кътче в дома си, за да се отърсят от натрупания през деня стрес.
Мебели с извивки

Заложете на по-нестандартни и интересни мебели, които няма да останат незабелязани и ще внесат страхотен акцент в дома ви. Потърсете обзавеждане с малко повече "извивки" и определено няма да съжалявате.
Интериор в цвета на 2022

Почерпете вдъхновение от наситения и красив син цвят, определен от Pantone за водещия през тази година. Дръзкото синьо, почти на границата с лилавото, носи името "Very Peri" и със сигурност ще внесе леко кралска и скъпа нотка в любимите ви местенца.
Imasmi web loading