Домът

Що е то: Еклектичен стил в дома?

14:53, September 11, 2020 | От New Me

                Що е то: Еклектичен стил в дома?

Ако си търсите ново вдъхновение вкъщи

Ако ви се иска да промените нещо около вас през предстоящата есен и това може да е домът ви, веднага ще ви предложим стил, който ще ви отличи от всички останали и набира все по-голяма популярност.

Говорим за еклектичния стил. Ако не сте съвсем сигурни какво точно е това, веднага ще ви дадем малко повече яснота.

Комбинирайки няколко стила, които на първо четене звучат несъвместими, вие ще имате уникална атмосфера в дома си и стаите ви със сигурност ще бъдат запомнени. Така например може да съчетаете минималистични идеи с модернизъм и това да изглежда повече от страхотно.

Наименованието на този чудноват стил идва от гръцки и буквално означава да изберете най-доброто. Т.е. не робувате на един-единствен стил, а взимате най-хубавото от няколко.

За да пригодите дома си към еклектичния стил, не се страхувайте да експериментирате с цветове, материали, да смесвате стари и нови неща, да отрупате стените си с картини, да преплетете различни течения в интериорния дизайн, стига да ви харесват.

Ето и няколко примера, които могат да ви дадат още по-добра представа как би могъл да изглежда домът ви, ако се спрете на този стил.

Imasmi web loading