Любопитно

Седмичен хороскоп: 4 - 10 октомври

08:58, October 04, 2021 | От New Me
Photo by Rula Sibai on Unsplash

Овен

Не сте особено фокусирани върху работата си в началото на седмицата. Иска ви се да излезете с приятели, да се позабавлявате или просто да си поговорите приятно с някого. Към сряда обаче ще ви се наложи да влезете в работен режим, тъй като ви очакват много задачи за отмятане. В четвъртък и петък най-накрая ще намерите баланса между работата и забавленията. През уикенда може да ви изникнат малки затруднения, с които ще трябва да се заемете.

Телец

Не се съмнявайте в способностите си. Възможно е дори да преоткриете стари свои заложби и таланти, които сте смятали за отдавна изгубени и забравени. Около сряда ще сте разсеяни и объркани, опитайте да се съберете поне в работата си, за да не си навлечете излишни проблеми. В четвъртък и петък е време да бъдете смели и да експериментирате за неща, които отдавна искате да изпробвате или усъвършенствате. Погрижете се за здравето си и поспортувайте през уикенда.

Близнаци

Обхванати сте от мисли за промяна в някои аспекти от живота ви. Чувствате, че е време да започнете нещо ново. В средата на седмицата ви очаква много романтично преживяване. Не го натоварвайте с прекалени очаквания обаче, за да не приключи бързо и разочароващо. В петък е възможно да се сблъскате с някои трудности. Уикендът за сметка на това ще компенсира всичко. Опитайте се да се забавлявате максимално.

Рак

През тази седмица ще трябва да обърнете внимание на много близък приятел. С някои хора ви свързват по-дълбоки отношения, затова е важно да се намесите честно и да споделите, ако нещо ви притеснява около него. Независимо дали се отнася за работата или личния живот. Ако се е намесил нов човек в отношенията ви и не се чувствате комфортно с него, споделете го, за да възстановите хармонията помежду си. В работата имате нужда от малко почивка и някои равносметки.

Лъв

Ще сте в стихията си в изпълнението на задачите през тази седмица. Ще се справяте без проблем с крайните срокове и шефовете ви със сигурност ще са повече от доволни от свършената работа. Към сряда ще сте по-затворени и философски настроени. Искате да поговорите с някого на по-дълбоко ниво, но не срещате особено разбиране от околните. Това състояние все пак ще премине, след като направите нещо приятно за себе си – кратка екскурзия през уикенда или пък дълга разходка сред природата – каквото ще ви накара да се чувствате най-добре.

Дева

Изправени сте пред голямо предизвикателство в началото на седмицата. Вместо да се хвърляте в излишна „битка”, която не е ясно как ще приключи, по-добре обмислете хитър ход, с който да се справите със ситуацията. Бъдете по-сдържани към сряда и не се хвърляйте в необмислени действия. В четвъртък и петък не натоварвайте околните с очакванията си. Колкото по-малко чакате на другите, толкова по-добре ще приключат нещата. В събота и неделя може да изникнат някои проблеми, но ще се справите с тях бързо. Опитайте да балансирате с приятни излизания и занимания.

Везни

В началото на тази седмица повечето хора ще се въртят около вас за съвет и мнение. Дори вие не сте много наясно как точно сте заели ролята на лидер и човека с идеите и вдъхновението в екипа. Във вторник и сряда ще се чувствате добре, защото нещата ще се наредят по най-добрия за вас начин, дори да не ви се струва точно така в началото. В четвъртък и петък не е времето да бъдете срамежливи. Заявете ясно желанията и мислите си, сега е моментът за това. Използвайте уикенда, за да наредите малко плановете си за бъдещето.

Скорпион

В работата ви очаква изненадваща промяна, която ще ви се отрази страхотно. Във вторник и сряда обърнете малко повече внимание на приятелите и близките си. Работата все пак не е най-важното. В четвъртък и петък събитията ще се стекат така, че ще е добре да сте по-премерени в думите и действията си и да демонстрирате по-скромно поведение. През уикенда ще ви се отвори възможност да използвате уменията и таланта си в полза на другите. Не я пропускайте, ще се почувствате прекрасно.

Стрелец

В началото на седмицата силно ви вълнува нова идея. Дали ще успеете да я осъществите и дори да изкарате пари от нея? Ако не пробвате, няма как да разберете. Ако не сте съвсем сигурни как да подходите, съберете малко мнения от доверени хора преди това. Седмицата ще е под знака на романтиката. Не се лишавайте от нея заради другите ви задачи. Четвъртък и петък не е времето да бъдете прикрити. Кажете това, което мислите, но по най-правилния начин и няма да съжалявате. Уикендът ще е наистина хубав за вас.

Козирог

Ако сте сами от известно време и не сте били влюбени досега, нещата могат да се променят тази седмица. За целта не се лишавайте от забавления, излизания и нови запознанства. Ако пък сте обвързани, отдайте се на половинката си и опитайте да включите повече страст в отношенията ви в следващите дни. В периода до неделя ще се чувствате отворени за поемане на премерени рискове и промени в начина ви на живот. С каквото и да се захванете през тази седмица, резултатите ще са положителни, така че действайте. От четвъртък до неделя е времето за забавления с приятели и близки.

Водолей

Нещо ще събуди любопитството или дори подозренията ви в началото на седмицата. Ще се вглеждате много по-внимателно в детайлите и ще наблюдавате поведението на околните. Не се престаравайте обаче, за да не отидете в другата крайност и от мнителност да си навлечете неприятни емоции. В четвъртък и петък ще ви се наложи да се справите с лошото настроение на няколко души, включително и в работата. Заредете се с търпение и след това се насладете на приятния уикенд, който ви очаква.

Риби

Тази седмица ви очаква абсолютна експлозия, но в добрия смисъл. Ще откриете много неочаквани и вълнуващи възможности, които ще подхождат отлично на романтичната ви натура. Възползвайте се максимално от тях, иначе може да съжалявате. Заложете на чара си през втората половина на седмицата и ще постигнете онова, към което се стремите. Сега не е моментът да демонстрирате властен и инатлив характер. Уикендът е време за почивка с приятелите и семейството.

Imasmi web loading