Седмичен хороскоп: 11 - 17 април

07:51, April 11, 2022 | От New Me
Снимка: Mitchell Griest/Unsplash
Овен

Сега е моментът да обогатите себе си и вътрешния си свят. Изследвайте нови сфери, които ви се струват интригуващи, намерете начин да натрупате нови умения, ще ви е от голяма полза в следващ период. След 17 април навлизате в нов етап, който ще продължи до 20 май, а промените тогава трябва да се случват отвътре-навън. Каквото и да искате да промените в живота си, започнете от себе си.

Телец

След средата на седмицата разположението на луната спрямо Венера ще донесе някои наложителни промени в личен план. Ще усетите, че нещо започва да ви се изплъзва, но не предприемайте панически действия - с това само ще влошите ситуацията. Обмислете добре следващия си ход. Около 17 април ще ви е трудно да се фокусирате върху същественото в живота ви. Дайте си време за нещо приятно.

Близнаци

След 14 април ще сте достатъчно щастливи да имате романтични моменти в живота си. Това ще стане обаче, само ако сте достатъчно смели да предприемете конкретни действия и да не оставяте нищо на случайността. Насочете съдбата си в посоката, която е най-важна за вас, вместо да стоите и да чакате. Около 17 април ще имате възможност да сбъднете своя мечта, следете събитията.
Рак

Ще преминете през не особено лек момент в работата, но това не бива да ви отчайва. Не е изключено да срещнете трудности и във финансов план, но не забравяйте, че те ще са само временни. Не е моментът за отчаяние и мрачни мисли, бъдете мобилизирани. След 17 април ви предстои цял месец на душевно израстване и вътрешни промени - ще получите важни отговори тогава.

Лъв

Ще сте по-емоционални от обикновено и ще ви е трудно да се овладеете дори в най-обикновени ситуации. Опитайте да не давате прекалена воля на чувствата си и да не допускате те да управляват живота ви, особено след средата на седмицата, защото могат да ви вкарат в тежка дилема. Около петък бъдете смели и действайте с размах - рискът ще ви донесе победа.

Дева

Трудно ви е да разкриете сърцето си пред важен за вас човек и да кажете истината. Настъпил е обаче моментът за откровения, намерете най-точния подход и не си спестявайте нищо. Събитията, които предстоят след 16 април, ще внесат промени в най-близкото ви обкръжение, за които може и да не сте напълно готови, но ще са необходими. Знайте, че всичко ще се случи за добро.
Везни

Време е да потърсите сближаване с важен за сърцето ви човек. Само от вас зависи да насочите нещата в посоката, която желаете, затова бъдете упорити и не се отказвайте - щастието ви е в собствените ви ръце. След 17 април ще трябва да вземете важно решение за това накъде да поеме животът ви в сферата на развитие - дали на този етап не е нужна сериозна промяна?

Скорпион

Имате усещането, че сте неспокойни и прекалено много неща вълнуват съзнанието ви на този етап. Не позволявайте този хаос от мислите да се пренесе в личния ви живот. Бъдете премерени в изказванията си след 15 април и не влизайте в конфронтации с близките си хора. Краят на седмицата идва с важни откровения, бъдете открити за желанията си.

Стрелец

Дошло е време да действате по най-важните за вас задачи. Дните след 16 април ще ви донесат много успех, ако сте достатъчно целеустремени и не се разколебавате от дребните препятствия пред вас. Само вие можете да задвижите положителните промени в живота си, затова е важно да не пропускате шанса си. В края на седмицата нещо хубаво ще ви се случи неочаквано.
Козирог

Предстои ви силно емоционална седмица, a романтиката ще е навсякъде около вас. В дните около 15 април си оставете малко повече време за приятни изживявания и дълбоки разговори. Ще преоткриете любовта по много нов начин, стига да си позволите да дадете воля на чувствата. Към края на седмицата ще имате добри перспективи за финансови постъпления.

Водолей

Въпреки че сте човек на навика, в този период трябва да опитате да направите нещата по различен начин. Само така усилията ви ще се увенчаят с успех. Когато видите, че нещо не се случва точно по начина, по който сте очаквали, променете плана и стратегията си и ще видите как всичко ще се нареди по идеалния за вас начин. Потърсете вдъхновение за ново начинание навсякъде около вас.

Риби

Имате нужда да разчупите рутината и да излезете от обичайния кръг, в който се въртите. Отворете съзнанието си и се огледайте наоколо - ще се изненадате колко много приключения само чакат да се впуснете в тях. Позволете си да бъдете малко по-смели и да се наслаждавате на момента. След 17 април има изгледи да получите всичко онова, за което упорито сте се трудили във важен за вас аспект.
Imasmi web loading