Трип

Пътуванията, които да планирате през 2020 година

09:48, December 01, 2019 | От New Me

                Пътуванията, които да планирате през 2020 година

Остава само месец до новата година, не губете време!

До така чаканата 2020 година остава едва месец, но освен вълнението около празниците, няма да е лошо да планирате и някое страхотно пътуване, за което да започнете да заделяте по малко пари отсега.

Ето и няколко прекрасни идеи за следващата ви дестинация...

Истрия, Хърватия

Неземно красива и плодородна земя, уникална храна и множество спиращи дъха гледки и места. Не искате да пропуснете това целунато от Бога място.

Трансилвания, Румъния

За любителите на книгите и мистиката. Ще ви е забавно да обиколите местността, родила един от най-емблематичните герои, превърнал се в страшна легенда.

Санторини, Гърция

Препоръчваме ви го през пролетта или преди зимата, за да не се наложи да плащате баснословни суми за престоя и храната си там. Иначе, че е безумно красиво - спор няма.

Ибиса, Испания

Още една дестинация, която ви препоръчваме извън сезона. Тогава ще се наслаждавате на малките околни градчета на спокойствие, ще се любувате на прекрасни гледки, вкусна храна и все още работещи барове.

Умбрия, Италия

Дори не е нужно да ви убеждаваме колко велико изживяване е Италия, затова само ще вметнем, че в Умбрия ще опитате местни кулинарни шедьоври, вкусни вина, а неповторимата атмосфера е гарантирана!

Агадир, Мароко

Ако си търсите малко по-екзотично пътуване, ще ви насочим към Мароко. Друга култура, други обичаи, съвсем различна храна и безброй екзотични подправки. Няма как да го пропуснете.

Калутара, Шри Ланка

Мнозина определят това място като лекарство за тялото, душата и ума. И това съвсем не е случайно. Ще се насладите на уникални гледки и ще можете да се отпуснете напълно на това райско местенце.

Прага, Чехия

Великолепен град, на който трябва да се насладите в някой от топлите месеци, иначе рискувате да пропуснете много неща заради студа. Божествена архитектура, вкусна храна и множество културни развлечения - това е Прага.

Кейптаун, Южна Африка

Само по себе си изживяването в Южна Африка и всичко, което ще видите там, не може да се сравни с абсолютно нищо друго. Ще се изненадате от света, в който ще попаднете там, но си заслужава да се види.

Порто, Португалия

Отново любимата ни комбинация - божествена храна, вина за ценители, красива архитектура, прекрасна атмосфера и множество забележителности. Не го пропускайте за нищо на света.

Imasmi web loading