Секс и любов

Най-подходящите партньори според зодията

09:35, April 23, 2018 | От New Me

                Най-подходящите партньори според зодията

Да видим кой с кого си пасва...

Едва ли сте от хората, които биха си избрали партньор само според зодията. Въпреки това обаче, бихте могли да предположите доколко можете да се разбирате с половинката си, според някои по-особени черти, присъщи на зодията. 

Затова, ето кои двойки са добра идея още от самото начало и за кои може да се окаже малко по-трудно, докато се напаснат. 

Овен 

Като много подходящи за вас се считат представителите на зодия Везни. С тях ще си допаднете емоционално, защото те предпочитат по-задълбочени отношения и връзки. Като неподходящи за вас се посочват представителите на зодия Телец. Понякога те обичат да натякват за грешките, а това бързо може да изкара от равновесие един Овен. 

Вижте още: Връзката ви ще издържи, ако имате това

Телец 

Най-лесно може да си допаднете със Скорпион. Отлично ще се допълвате, именно защото сте много различни, а и в леглото определено ще се чувствате страхотно. По-труден за изграждане на връзка ще е представител на зодия Стрелец. Те са твърде свободолюбиви за вашия вкус и това е нещо, което трудно ще можете да преглътнете.

Вижте още: 3 причини да изтървете любовта

Близнаци 

Отлично взаимодействие можете да имате със Стрелец. Вашата обща любов към свободата и новите изживявания ще вкара много заряд във връзката ви и ще е трудно да се отегчите един от друг. За половинка ще ви е по-трудно да се напаснете с Козирог – винаги толкова целеустремени, вглъбени, супер амбициозни - може да ви доскучае много бързо. 

Вижте още: Това е Любовта!

Рак

Перфектен за вас би бил някой Телец. Свързват ви любовта към домашния уют и по-дълбоките отношения. По-неподходящи за връзка са Водолеите. С тях ще трябва да направите повече компромиси, тъй като обичат по-често да сменят и разнообразяват обстановката, а и си падат малко прахосници.

Вижте още: Шест цветя, които (задължително) привличат любовта

Лъв 

Много подходящ партньор за вас би бил Стрелец. Може от време на време да се скарвате кой да е повече под светлината на прожекторите и в центъра на вниманието, но животът ви определено няма да е скучен и еднообразен. Доста труден партньор за вас ще е Скорпион. Много силни личности, които винаги държат на своето. Това би довело до повече конфликти. А вие имате нужда да ви оставят да побеждавате…от време на време. 

Вижте още: Връзката ви се изчерпва. Ето сигналите

Дева 

Добра връзка можете да изградите със Скорпион. Допадате си, следвате целите си и сте много организирани. Да не говорим, че сексът ще е повече от добър. Като неподходящи за вас са сочени представителите на зодия Стрелец. Твърде над нещата и прекалено свободолюбиви, за да се обвържат по начина, по който искате. 

Вижте още: Болезнените истини за връзките

Везни 

За вас отличен партньор е… Везни. Все едно се оглеждате в огледало и това ви харесва. Очаровате се взаимно, но гледайте да не ставате твърде властни. Труден партньор за вас би бил Дева. Ще ви се стори по-конфликтна личност за вашия вкус и ще ви е трудно да сте благосклонни към големите си различия. На моменти можете и да се намирате твърде дразнещи един друг. 

Вижте още: Нещата, които той тайно иска да правиш

Скорпион 

Много лесно ще си допаднете с Риби. И двамата обичате да се откъсвате от реалността и си имате своите малки светове. Ако изградите такъв заедно, това може да е почти съвършена съвместимост. Няма да ви е никак лесно да изградите отношения с Овен. Връзката ви ще е по-скоро трудна и изтощителна.

Вижте още: Изненадите, за които жените умират

Стрелец 

Ще се изненадате колко лесно биха могли да ви се получат нещата с Водолей, ако положите съвсем малко усилия. Като цяло си пасвате доста добре и се получава баланс между независимост и екстровертност. Ще ви е трудно обаче да изградите добра връзка с Телец. Имате нужда от много повече разнообразие и промени, отколкото Телецът може да приеме.

Вижте още: Нямате бъдеще, ако прави това...

Козирог 

С Дева ще откриете перфектния баланс между работата и целите си, на които сте толкова отдадени, и удоволствията от живота. С Близнаците ще ви е много трудно обаче. Те не са толкова склонни на промени заради вас и ще ви е по-сложно да се напаснете. 

Вижте още: 5 причини да правите секс редовно

Водолей 

Отлично ще си паснете със Стрелец. И ще имате от всичко – интимност, социален живот и време по отделно за самите себе си. С Рак обаче ще ви е трудно да вървите в една посока. Те имат нужда от много повече обвързване и отдаденост, отколкото вие сте склонни да дадете. 

Риби 

Скорпионът би бил отличен партньор за вас. Любовта и сексът буквално ще бъдат издигнати до едно ново ниво. По-трудно ще ви е да се нагодите към живот с Дева. Те са твърде педантични, подредени и държат всичко да е на мястото си, а това е по-сложно за вас.

Вижте още:

Храни за сексуално желание

7 груби грешки, които всички допускаме в любовта

7 откачени признака, че сте влюбени

Imasmi web loading