Любопитно

Кой филм си според зодията?

10:26, July 24, 2019 | От New Me

                Кой филм си според зодията?

Не би могло да бъде по-забавно

Ако трябваше да описваме зодиите с филми, не би могло да стане по-забавно. Ето кой филм сте според зодиакалния ви знак и защо...

Овен - Мистър и Мисис Смит 

Загадъчни, интелигентни и силно интуитивни. Можете да се превърнете в същински шпиони, когато опитвате да се доберете до информация, която е важна за вас. В семейството сте абсолютна стихия - в един момент сте грижовни и любящи, в следващия можете да вдигнете семейното ви гнездо във въздуха. Само от партньора ви зависи коя ваша страна ще излезе наяве. Като силни личности не можете да търпите слаб човек до себе си, затова и половинката ви трябва да е на вашето ниво, за да се чувствате добре.  

Причините защо мъж не е способен да задържи силна жена

Телец - Гордост и предразсъдъци

За околните сякаш сте от друго време - притежавате качества и ценности, които не се срещат често в наши дни. Лоялни, интелигентни, любознателни и горди- вие привличате като магнит хората и всеки обича да е във вашата компания. Честолюбиви сте, затова ви е трудно да простите, когато някой накърни достойнството ви. Веднъж предадено, трудно връщате доверието си в някого. Затова и другите толкова ви ценят.

Photo by averie woodard on Unsplash

Цветето, което задължително трябва да имаш (според зодията)

Близнаци - Тетрадката

Невинни и романтични на пръв поглед, но носещи в себе си скрит огън. Чувствени и емоционални личности сте, понякога за околните е трудно да надникнат в дълбоката ви душа и да ви разберат напълно. Не допускате всеки до себе си, но веднъж обикнали, сте готови да се раздадете за човека, на когото държите. Не обичате самотата и се чувствате най-добре сред хора. В същото време понякога имате нужда и от моменти на усамотение и съзерцание, в които да останете насаме с мислите си.

Photo by Alice Alinari on Unsplash

Какъв тип жена си според зодията?

Рак - Някои го предпочитат горещо

Вие сте човек на приключенията, чувствате се най-добре, когато в живота ви се случват интригуващи събития. Успявате да намерите комичното дори в трудните моменти, а с усмивката си се разделяте рядко. Макар да изглеждате малко наивни в очите на околните, вие вярвате във възможностите си и преследвате целите си.

10 признака, че пиете опасно малко вода!

Лъв - Роди се звезда

Знаете, че просто сте родени да светите по-силно от останалите и не се отказвате от нищо, което преследвате. Дори понякога самочувствието ви да дразни околните, а силата ви да ги плаши, това не ви притеснява, защото сте наясно с качествата си. Упорити сте и винаги достигате това, за което мечтаете, независимо колко време ще ви отнеме. Не познавате отказа и поражението.

Снимка на WikiImages от Pixabay

6 навика, откраднати от великите мъже в историята

Дева - Ла Ла Ленд

Обичате живота и носите в себе си страст, каквато другите не познават. Готови сте да стиснете зъби и да изтърпите трудностите по пътя ви към любовта и успеха. Целеустремени и уверени сте, не се влияете от хорското мнение и смело вървите по собствения си път. Умеете да се забавлявате и да се радвате на малките неща в живота. Много позитивни сте и това кара околните да ви харесват и да искат да са около вас.

Везни - Отнесени от вихъра

Въпреки че обичате баланса във всяка ситуация, вие умеете да се справяте добре и в двете крайности. Можете да сте както романтични, нежни и тихи, така и пожар в отношенията си с околните. В любовта сте огън, но държите и на нежността и дълбоките чувства. В живота сте обаятелни и забавни, но и знаете как да създадете дистанция, когато не харесвате някого. Смесица от чувства и качества, точно както героинята Скарлет.

Снимка на Free-Photos от Pixabay

7 неща разкриват дали си позитивен или негативен човек

Скорпион - Първичен инстинкт

Във вас има нещо загадъчно, фатално, дори леко опасно. Сексапил и сила, каквито не се срещат при никой друг знак. В зависимост от това какво ще провокира човекът отсреща, можете да сте изкусители или разрушители. Държите на физическия аспект в отношенията, сексът е от ключово значение, но също така не можете да си легнете с някой, който не ви привлича. За околните е по-добре да не ви ядосват, иначе ще изпитат жестокия ви гняв.

Стрелец - Индиана Джоунс

Свободолюбиви и неповторими, вие оставате запомнени, където и да се появите. Обожавате новите неща и приключенията, за вас животът е сив и скучен, ако трябва да сте закотвени на едно и също място, с едни и същи хора. Не понасяте рутината и бягате от нея всячески. Обичате новите емоции и вълнуващите преживявания, всичко друго просто не е за вас.

Photo by Nikola Johnny Mirkovic on Unsplash

Разбери какъв е скритият ти талант

Козирог - Легенди за страстта

Вие сте сложни и дълбоки личности, които никога не трябва да бъдат преценявани по това, което показват на повърхността. Умеете да взимате трудни решения, устоявате в тежките ситуации и знаете как да отстоявате позициите си. Ако смятате нещо за правилно, няма да се откажете от него. Не робувате на чуждото мнение или на предразсъдъци, умът и силният характер са вашите най-големи оръжия.

Водолей - Криминале

Обичате предизвикателствата в живота и знаете как да живеете истински и пълноценно. Знаете, че трябва да има от всичко по много - забавления, изпитания, красота, предателства, танци, секс и любов. Вие сте пример за това как да вземеш от всичко, без да прекалиш с нищо. Другите само могат да се учат от вас и да ви завидят.

Риби - Хубава жена

 Много ви се иска да намерите приказката в този живот. Не обичате сивата реалност и често бягате сред красивите си мечти и мисли. Затова и "Хубава жена" е филмът, който най-много пасва на личността ви - очарователни сте, привличате околните, съумявате някак да преживеете реалността, но накрая все пак си искате вашата приказка. Обожавате красотата около себе си и сте истински романтици.

Imasmi web loading