Секс и любов

Как изглежда истинската любов?

13:27, October 06, 2020 | От New Me

                Как изглежда истинската любов?

Понякога ни е трудно да я разпознаем

Понякога ни е трудно да разпознаем дали сме срещнали истинската си любов в човека до себе си и нерядко се бъркаме. Има обаче знаци, по които можем да разберем, че партньорът ни е точният за нас.

Равни сте

Никой от вас не се чувства като нещо повече или по-малко от другия. Уважавате се взаимно и се възприемате като напълно равнопоставени партньори.

Не губите интерес

След като първоначалната страст отмине, продължавате да сте привлечени и да искате да сте заедно. Осъзнавате, че връзката ви е минала на друго ниво и се чувствате добре от това.

Навиците, които изграждат силна връзка

Помагате си в трудни моменти

Любовта ви не се крепи само на удоволствията, забавленията и хубавите мигове заедно. Сплотени сте, когато сте изправени пред предизвикателства и съумявате заедно да ги преодолеете.

Не оставате на едно място

Чисто емоционално. И двамата полагате усилия връзката ви да се развива и заедно вървите напред с малки или по-големи стъпки. Живеете заедно, правите си планове, създавате семейство и всичко друго, което ви помага да израствате заедно.

Недостатъците, които ни правят по-привлекателни

Имате сходни ценности

Мнозина подценяват това, но без да имате сходни разбирания и морал, много трудно ще сте на една вълна във взаимоотношенията си. Една от тайните на хармоничната любов е да гледате на живота и връзката си по сходен начин и в една посока.

Не се срамувате

Не ви е страх да споделите дори най-съкровените си тайни, не ви е срам да покажете слабост и да потърсите подкрепа от човека до вас в труден момент. Знаете, че там ще намерите сила и любов.

Поделяте и задълженията

Любовта не е само удоволствие и партньорът не е патерица, на която да разчитаме за нещата, които не искаме или не обичаме да вършим. Така че не е любов, ако само единият се грижи за дома и семейството, а другият се скатава и не иска да поеме своите задължения.

Imasmi web loading