Секс и любов

Как да презаредите връзката си тази пролет?

11:50, March 21, 2022 | От New Me
Снимка: Candice Picard/Unsplash
Ако усещате, че отношенията ви с половинката са станали еднообразни и страстта си отива, не унивайте. Със сигурност има какво да направите, за да върнете пламъка във връзката си.

Ето четири прекрасни и изненадващи начина да презаредите отношенията си тази пролет.

Излезте на среща

Не с друг човек, разбира се. Намерете време да бъдете само двамата. Знаем, че е много трудно в забързаното ежедневие, но използвайте докато децата са на училище или при баба и дядо, и си организирайте среща. Ще си спомните първите месеци от връзката. Дори да сте само двамата все още, не пречи отново да си организирате среща в някой бар и да видите колко секси ще се почувствате.

Ремонт

Не звучи особено романтично, но ви уверяваме, че ще ви сплоти. Ремонтирайте нещо в дома или направете заедно пролетно почистване. Ще видите колко забавно може да бъде. Тъкмо няколко часа, в които ще можете да си говорите и да обсъждате бъдещето заедно.

Поиграйте

Опитайте една игра - Не казвай нищо негативно колкото можеш по-дълго. Науката твърди, че честото оплакване подкопава иначе здравите взаимоотношения и особено силно дразни човека срещу вас. Опитайте се всеки път да казвате нещо положително, дори когато не сте съвсем съгласни. Ще видите колко по-хармонични ще са отношенията ви и колко драстична промяна ще има и в двама ви.

Разрушете рутината

Знаете, че всеки вторник поръчвате храна за вкъщи, всяка неделя ходите на вечеря с приятели, всяка сряда.... Разрушете рутината. Нищо не прави една връзка по-скучна от предсказуемостта. Опитайте се дори в малките неща да бъдете спонтанни и вижте сами каква драстична разлика ще настъпи.
Imasmi web loading