Домът

Цветовете, които ще властват в дома тази година

11:46, January 31, 2020 | От New Me

                Цветовете, които ще властват в дома тази година

Почти нищо не променя една стая толкова, колкото смяната на цветовете. Ако ви се иска да освежите дома си, това е за вас...

Настоящата година ни се вижда като перфектния момент да променим нещо в дома си. Не само, защото е високосна, но и защото навлизаме в новото десетилетие.

А почти нищо не освежава една стая така, както смяната на цветовете. Затова, ако си търсите вдъхновение за ново начало в дома, ето цветовете, които ще властват през 2020.

Черно и бяло

Особено в комбинация заедно. Класика, а в същото време ще внесат невероятна шик атмосфера в дома ви. Ако ви се струва твърде крайно да заложите изцяло на черно и бяло в стаята, подберете само отделни акценти, резултатът ще е забележителен.

Photo by Kara Eads on Unsplash

5 растения, които трябва да имате в спалнята си

Тъмносиньо

Добавя много аристократична нотка в дома, прави го по-стилен и класически. Ако бягате от модерните трендове в интериора и искате да заложите на нещо старо и изпитано, то това е за вас.

Бледорозово

Не подхождайте скептично към този цвят, той съвсем не е само момичешки. Ще се изненадате колко приветливо ще изглеждат коридора и дори всекидневната ви, ако се спрете именно на този вариант. А още по-хубавото е, че ненатрапчивият нюанс дава шанс за безброй различни и красиви комбинации.

Photo by Joshua Ness on Unsplash

10 жестоки тренда за дома през 2020

Ръждиво

С този малко по-особен цвят вече трябва да сте по-внимателни. Но ако съчетаете правилно останалите елементи в стаята, ще имате най-забележителния и най-отличителен интериор. Огледайте добре дома си и вижте къде бихте могли да включите този неповторим нюанс, както и с какво можете да го комбинирате.

Зелено

Тук вече не се страхувайте да експериментирате. Зеленото ще придаде страхотна свежест на дома ви, а различните нюанси ще донесат и различно настроение. От драматично до меко и релаксиращо.

Imasmi web loading