Любопитно

Цветето, което задължително трябва да имаш (според зодията)

14:50, June 27, 2019 | От New Me

                Цветето, което задължително трябва да имаш (според зодията)

Не пропускайте да разберете кое е вашето!

Овен

Представителите на тази зодия са пример за увереност и гордост. Те са родени лидери и винаги се отличават от останалите. А на огнения им знак подхожда единствено червено цвете. Но не какво да е, а червено лале. То крие в себе си същата енергия и уникалност като Овена.

Телец

Едновременно силни и упорити пред предизвикателствата, но и нежни, с огромни сърца за любимите си хора. Телецът е човек-мечта, земен, чувствителен и опора за близките си в трудните моменти. На тези изключителни хора подхожда най-много красивата лилия - чувственост и чистота, също като в душата на Телеца.

Какво ще преживееш това лято според зодията?

Близнаци

Едни от най-креативните представители на зодиака - винаги с нови идеи и бързо адаптиращи се към всяка ситуация. Близнаците са боец, но с огромно въображение. Желязна психика и сила в нежна опаковка. Цветето, което трябва да имат, е розата - красива, но и с бодли, когато се налага. Цветът не трябва да е банален, а различен и открояващ се, точно като Близнаците. С една дума - лилав.

Рак

Страшно емоционални, романтични и свободолюбиви натури. Обичат да са сред хора, щедри и състрадателни са, но бързо губят търпение за нещата около себе си. Пъстротата и деликатността, които носят в себе си, имат своя еквивалент в растителния свят и това е делфиниумът или ралица, както е по-познато на български.

Photo by Егор Камелев on Unsplash

5 природни начина да прогоните комарите

Лъв

Най-доминиращите, смелите и открити личности сред целия зодиак. Лъвовете са индивидуалисти и не се страхуват да застанат начело във всяка ситуация. Щедри, любящи и отдадени са, но бързо могат да покажат ноктите си, ако ги предизвикат. Тъй като самото Слънце ръководи пътя им, най-подходящото цвете за Лъвовете е красивият и уникален с вида си слънчоглед. 

Дева

Абсолютните перфекционисти. Имат силата и търпението да постигнат всичко, което си поставят за цел. Отвън изглеждат твърди и непоколебими, но отвътре се крие невероятно нежна и деликатна душа. Тази комбинация от сила и мекота сред цветята се открива в маргаритките - устойчиви на много неща, а така деликатни на вид. Също като Девата!

Можеш ли да познаеш какъв цвят са сферите?

Везни

Винаги търсещи баланса и хармонията около себе си, представителите на тази зодия са изключително привлекателни и очарователни за околните. С изразено чувство за хумор и заразителна усмивка, винаги са душата на компанията, а многопластовата им същност може да ви поднесе цяла палитра от усещания. Затова цветята за тази зодия са хортензиите - цариците в градината и центърът на вниманието, точно като Везните.

Скорпион

Най-чувственият знак от всички - Скорпионите, са едновременно силни и страстни. Могат да устояват на всичко, а волята им е несломима. В същото време могат да са много чувствителни, ако ви се доверят достатъчно, за да ви се разкрият напълно. Ако сте спечелили сърцето на Скорпиона, ще ви е предан завинаги. За такива уникални личности единственото цвете, което ги олицетворява, е орхидеята - за онези, които не я разбират, може да се стори капризна и твърде голям лукс. Но за ценителите ще е безценна - като Скорпиона.

Photo by Alice Alinari on Unsplash

Какъв тип жена си според зодията?

Стрелец

В себе си Стрелците съчетават изключителен интелект и физическа енергия. Сякаш са неуморими и запазват усмивката и доброто си настроение докрай. Другите обичат да са около тях, не само заради приветливия им характер, но и защото са свободолюбиви и широкоскроени. Могат да накарат всеки да мечтае с тях и да повярва, че всичко е възможно. Тяхната уникалност и сила побира карамфилът, но не какъв да е, а розовият карамфил - различен, жизнерадостен, завладяващ.

Козирог

Най-сериозните и отговорните сред всички зодии. Като земен знак, Козирозите са здраво стъпили на земята и са най-щастливи и спокойни, когато всичко около тях е както трябва. Изключително дисциплинирани са, но в същото време умеят да развихрят фантазията си и да творят красиви неща. Неслучайно тяхното цвете е невенът. Не просто красиво и деликатно растение, но и полезно за онези около себе си. Точно както Козирогът винаги се грижи за любимите си хора.

Photo by Constantinos Panagopoulos on Unsplash

5 доказателства, че сте по-привлекателни, отколкото предполагате

Водолей

Въпреки че изглеждат много свободолюбиви и трудни за опитомяване, Водолеите вътрешно са романтични и наистина лоялни към онези, които обичат. Силно интуитивни са и умеят много добре да се ориентират в различните ситуации. Будят възхищение, както с осанката си, така и с характер. Много позитивни са и с тях животът е прекрасен. А цветето, което отговаря на тяхната природа, е нарцисът - буди възхищение и създава усещане за хармония и красота.

Риби

Няма две мнения, че Рибите са нежни, състрадателни и търпеливи във всичко, което правят. При тях водещи са емоциите и винаги се ръководят от сърцето и интуицията си. Подхождат към останалите непредубедено и с чисти мисли, щедри са и много страдат, когато близък човек ги нарани. Духовни личности са и изграждат много по-дълбоки връзки с хората около себе си, отколкото всеки друг. Цветето, което ги олицетворява до най-малкия детайл, е лотусът. В много култури има огромно значение и символика - източник на мъдрост, вътрешна сила и духовна връзка.

Imasmi web loading