Книги и филми

Актьорите, които разкриха тежки заболявания

20:01, October 30, 2020 | От New Me

                Актьорите, които разкриха тежки заболявания

Те не се притесняват да говорят открито за тях

Те са наистина известни и натрупаха състояние, но това не ги спаси от ужасяващите здравословни проблеми, които ги застигнаха. Ето кои са звездите, които разкриха сериозни заболявания, като някои се борят с тях и до днес...

Селена Гомес - лупус

Миловидната тийнсензация - певицата и актриса Селена Гомес, шокира феновете си, като разкри, че страда от тежкото автоимунно заболяване лупус. През 2017 г. тя се подложи и на бъбречна трансплантация, като оттогава води доста по-различен начин на живот и често изчезва от полезрението на медиите и от социалните мрежи, за да се погрижи за здравето си.

Чарли Шийн - ХИВ

Актьорът от "Двама мъже и половина" взриви медиите с признанието си, че е носител на вируса на ХИВ. Въпреки че си остава любима звезда за хиляди фенове, мнозина не одобряват начина му на живот, включващ до не много отдавна непрестанни оргии с проститутки и порно актриси, прекалено много алкохол и наркотици, и смятат, че именно това поведение го е довело до сегашното му състояние.

Памела Андерсън - Хепатит С

Любимката от 90-те на милиони зрители скандализира с признанието си, че е заразена с Хепатит С от бившия си съпруг Томи Лий. Дълго време тя се бори със заболяването и говореше изключително открито за него, а през 2015 г. обяви, че е успяла да се излекува. Естествено, отбеляза го подобаващо - с гола снимка...

Майкъл Фокс - Паркинсон

Актьорът от "Завръщане в бъдещето" започва да забелязва ранни симптоми на жестокото заболяване още през 1991 г. Открито споделя и говори за него няколко години по-късно - през 1998 г. След това създава фондация и подпомага други хора, болни от Паркинсон.

Майкъл Дъглас - рак на езика

Преди няколко години актьорът сподели за страшната си диагноза. Той беше изключително открит за болестта си и дори разкри източника й. Според Дъглас ракът се е отключил, след като е правил орален секс. Той се подложи на агресивна терапия, която даде резултат.

Хю Джакман - рак на кожата

Още един любим актьор, който се бори с коварно заболяване. За съжаление, с доста променлив успех. След като се смяташе, че е успял да се пребори с рака, през 2018 г. той отново даде проявление, така че борбата за актьора продължава.

Катрин Зита Джоунс - биполярно разстройство

Талантливата и красива съпруга на актьора Майкъл Дъглас също има своите битки. Тя сподели за здравословния си проблем, влезе за лечение в клиника и опита да премахне стигмата в обществото за този тип заболявания. 

Imasmi web loading