Секс и любов

8 неща правят жената неустоима

21:49, July 09, 2020 | От New Me

                8 неща правят жената неустоима

И още как...

Да умееш да накараш един мъж да полудее по теб - това си е цяло изкуство. Но тук не става дума само за физическия аспект на нещата. Разкриваме няколко тайни на жените, които са неустоими...

Уверени са. Тези жени излъчват спокойствие и самочувствие във всичко, което правят. Знаят цената си, но това не ги кара да се държат надменно или пренебрежително с другите.

Подчертават качествата си. Напълно наясно са кои са силните им страни и смело ги подчертават. Знаят и недостатъците си, затова умело ги прикриват. Без значение дали става въпрос за външния вид - фигурата, лицето, усмивката, очите, или за характера им, съблазнителките винаги ще покажат най-добрите си черти.

Владеят езика на тялото. Не се притесняват да гледат хората в очите, не се прегърбват стеснително, не издават притеснението си с потропване на крака, не скръстват ръце, когато говорят с другите. Всичко в езика на тялото им показва добронамереност и приканва околните да си общуват с тях.

Усмихват се. Дори най-красивата жена може да стане досадна и скучна, ако с нея не може да се общува нормално или постоянно нацупена. Най-силно привличат жените, които са ведри, усмихнати и с чувство за хумор. 

Флиртуват. Могат да си позволят да пофлиртуват с мъжа, без да преминават границата, ако решат. Не се стесняват да направят първата стъпка - да се заговорят с мъжа, да се опознаят по-добре с него, да покажат интереса си. В същото време обаче не са агресивни във флирта си.

Страстни са. Когато се стигне до секса, са партньорки-мечта. Знаят как да накарат един мъж да се почувства страхотно и то без да вадят целия репертоар от филмите за възрастни. Атмосферата, която умеят да създават в спалнята, е неповторима.

Променят се. Жените-съблазнителки никога не могат да бъдат асоциирани с думата "скучни". Те обичат промените и разнообразието - в дрехите, в прическите, в самите тях. Винаги се стремят към това да са по-добра версия на самите себе си.

Малките жестове. Те поддържат искрата във връзката жива. Имат толкова фантазии, които споделят и реализират, умеят да правят секси изненади, не пренебрегват малките жестове на нежност и внимание - целувка, прегръдка или просто да хванат ръката на партньора си. А в крайна сметка винаги малките неща правят голямата разлика...

Imasmi web loading