Секс и любов

5 знака, че между вас има химия

09:23, April 15, 2021 | От New Me

                5 знака, че между вас има химия

Уловете детайлите

Понякога ни е трудно да определим дали нещата с някого вървят в посоката, в която ни се иска, и не можем да разчетем сигналите, които ни се дават. Затова на помощ идват няколко знака - те могат да ви подскажат дали между вас изобщо има химия и шанс отношениятава ви да се задълбочат.

Сарказъм. Дори не осъзнавате за каква близост между двама души говори способността да умеят да се шегуват и смеят заедно - както на ситуации, така и над себе си. Това показва емоционална връзка на по-дълбоко ниво, каквато не може да се изгради с всеки.

Усещате другия. Онази невидима връзка между двама души, която помага на всеки да усеща настроенията и желанията на другия. От какво има нужда в даден момент и какво трябва да кажете или направите, за да се почувства по-добре.

Тишината е приятна. Тук вече навлизаме в материя, която е доста деликатна. През живота ни са единици хората, с които ще се чувстваме комфортно, дори само като помълчим заедно. Да умееш да съзерцаваш с някого и да можеш да останеш насаме с мислите си, без да се чувстваш неловко от присъствието на другия - това е безценно.

Допирът. Не всеки допускаме до себе си толкова, че да ни е приятно да ни докосва. Но има хора, с които физическият контакт е сякаш най-естественото нещо. Да те хване за ръка, да те погали по рамото или да те прегърне, дори да не влага все още някакви по-дълбоки чувства. А да се почувстваш така, сякаш се познавате от векове. Ето това е истинска химия.

Времето лети неусетно. Винаги имате какво да си кажете с този човек и да правите с него. Даже не усещате колко бързо лети времето, когато сте заедно. И сякаш не можете да се наситите на тези моменти, а чакате с нетърпение следващата си среща.

Imasmi web loading