Любопитно

12 причини да си направите Tik Tok още днес!

09:50, August 10, 2022 | От Тереза Алексиева
Снимка: Nitish Gupta / Pixabay
Ако сте едно от “децата” на 80-те или 90-те, то вероятно в момента се взирате празно в хоризонта и се чувствате вехти на библия, защото по една или друга причина все още не използвате Тик Ток. Разбира се, вие сте напълно прави и точно така се е чувствала баба ви, когато за пръв път сте се опитали да ѝ покажете принципа и функцията на мобилния телефон.

Ето защо именно днес е денят, в който трябва да надскочите поколенческите си задръжки и смело да се впуснете в социалната мрежа на МЛАДИТЕ. А ето и нашите 12 обективно валидни причини да го направите рязко и безразсъдно!

#1 Ще се запознаете с реалността

Тамагочито, Нинтендото и играта на фунийки със сигурност са били прекрасни реалии във вехтия завет, но през 2022 нещата са различни. И колкото по-дълго отлагате челния си сблъсък с реалността, толкова по-болезнен ще бъде той.

Tik Tok ще ви помогне да разберете къде се намирате и ще го направи безапелационно. Никога повече няма да се чудите какво правят младите по тъмно. Вече ще знаете, защото ще можете да ги гледате на живо!

#2 Ще се обогатите културно и субкултурно

Писменото споделяне на мисли във Facebook отнема важни компоненти на реализма като поглед, интонация, диалект и липса на аутокорект. Снимките в Instagram, от своя страна, отнемат поезията на движението и суровите плътски реалии.

Tik Tok ви дава цялата картина - и тя ще надскочи всичко, което сте си въобразявали, че знаете за регионалните и субкултурните особености във всяка точка на света! Поне месец след регистрацията, вие все още ще си задавате въпроси относно бъдещето на човешката комуникация и процеса по деволюция на речта обратно към приматски крясък.
#3 Ще научите езика на бъдещето

Говорейки за език, тук е редно да изтъкнем и най-голямото предимство на Tik Tok. Вие не само ще следите деволюцията на речта, но ще можете да участвате в нея и да останете в крак с най-новите тенденции в словообразуването.

Краткосрочното следствие е, че реално ще можете да дешифрирате говора на тийнейджърите в трамвая с днешна дата. А дългосрочното - че ще можете да изградите кариера на преводач в тази точка от бъдещето, в която днешните тийнейджъри ще бъдат новите публични личности, политици, бизнесмени, работодатели и обществени дейци.

#4 Ще възродите ефективната комуникация в семейството си

Ако имате брат, сестра, дъщеря, син, племенник или внучка на възраст от 9 до 19 години, вие вероятно полагате неимоверни усилия, за да изглеждате сякаш осмисляте словата им в ежедневната ви комуникация. Това е вашият шанс да прешернете рийла лайф и да гифтнете един от топа на месеца, защото има компетишън!

По този начин, Tik Tok може да внесе хармония в отношенията ви и да повиши степента ви на разбиране що се касае до езика, на който очевидно ще се разгърне бъдещето.

#5 Ще отслабнете с 40 килограма

При това за не повече от 10 секунди! Достатъчно е единствено да откриете правилния ъгъл, да използвате правилния филтър и да ръгнете 7-8 ефекта. Резултатът е зашеметяващ, като за да поддържате имиджа си, е достатъчно да се уверите, че никой повече няма да ви види на живо. Никога.

#6 Ще спестите от разкрасителни процедури

Един пълен рунд с микроблейдинг, пилинг, лифтинг, ботокс, филъри, грим, прическа и маникюр може да струва десетки хиляди левове… Но не и в Tik Tok! В Tik Tok можете да се превърнете в Касандра, в Афродита, в Жената-котка или в Мъжа-анабол точно с един клик, а визията ви може да се променя неограничен брой пъти.

Ако желаете да прелъстите Тошо от съседния вход с лилави очи и сластен поглед под пеперудени мигли над небрежно прелитащия кичур в гарваново черно, трябва само да му тиктокнете един челъндж!
#7 Ще започнете да живеете по-лесно и безгрижно

За да запазим духа на времето, няма да цитираме Хемингуей. Но ще загатнем, че той пряко е обвързвал по-скромния когнитивен капацитет с по-високи стойности на удовлетворение от живота.

Именно чрез този механизъм, Tik Tok може косвено да се превърне в най-мощния инструмент за повишаване качеството на живот. Вашата лична Нирвана ще расте правопропорционално на часовете на ден, прекарани сред непосилната лекота на Tik Tok, а безметежното ви опиянение бавно ще се превърне в неинвазивна лоботомия, след която всяка болка ще бъде зад вас.

#8 Ще предизвикате себе си

Да предизвикваш себе си е най-важната характеристика на пълноценното същество в 21-ви век, затова трябва да започнете. Реално ще ви предизвикат други хора, но в резултат вие ще започнете да предизвиквате себе си да отговаряте на техните предизвикателства съвсем доброволно.

Самите предизвикателства могат да включват лежане на асфалта на магистралата, бъркане в контакта с дилдо, облизване на счупен живачен термометър или селфи от дебелото черво на бяла акула. Това не бива да ви притеснява, защото умират само тези, които никога не са предизвиквали себе си истински!

#9 Ще бъдете млади, свежи и безпардонни

Колкото повече време прекарвате в Tik Tok, толкова по-отчетливо ще забелязвате знаците на своето необратимо подмладяване.След като вече сте с 40 килограма и 40 милиарда мозъчни клетки по-леки, вие ще усетите прилива на адреналин, който идва с пълното отхвърляне на цивилизационния напредък.

Като едни съвременни дадаисти, вие страстно ще поругаете безсмислените норми на поведение в обществото и ще се освободите от хомота на бумърите. Ще обогатите речника си с нови и неподозирани начини да низвергнете битието. Ще опресните селекцията си от оскърбления. И най-вече - ще можете бойно и дръзко да поставите на мястото му всеки, който все още счита рационалната мисъл за някакъв вид ценност.

#10 Можете да бъдете и Мечо Пух

Ако от десетилетия мечтаете да бъдете Мечо Пух, Малката Русалка, Батман или Рапунцел - сега детската ви мечта може да се сбъдне и без специални технически умения. Достатъчно е да изберете своето ново лице и да направите с него точно това, което си представяте.

За по-нестандартно настроените има опции да се превърнат в динозавър, краставица, яйце или лайно. Единственото правилно решение е това, което ви кара да се чувствате себе си и ви стимулира да се предизвиквате!

#11 Можете да си изпращате розички

Ако имате таен кръш по сочна Tik Tok звезда или просто имате тригър да похарчите малко реални пари, решението е готово. За да засвидетелствате своите нагони, можете да дарявате близките до сърцето ви Tik Tok потребители с фина и омайна емоджи розичка!!!

Когато нещата ескалират и сте опиянени до степен на неконтролируемост, можете да увеличите вложението и да изпратите още по-разтърсващо емоджи, избрано от дълъг списък. Алтернативите включват пилешко бутче, малка корона, надупено куче корги, корал, усмихната палачинка, гейминг стол, есенна свещ или бухал.

#12 Можете и да се гръмнете

Разбира се, това е възможно дори без да сте потребител на социалната мрежа на младите. Но все пак, ако това е предизвикателството, шансовете да се гръмнете нарастват експоненциално.

Ако ли пък все още не сте срещали такова предизвикателство, можете да поставите началото на нов фенси тренд и да се гръмнете просто така - за да станете вайръл!
Imasmi web loading